When White
Becomes
a color

Royal White, Cava Snow & Venato Puro: drie nieuwe witte kleuren in het Diresco mineraalcomposiet assortiment. Hiermee speelt Diresco optimaal in op de huidige markttendensen, want ook in 2023 is wit één van de meest gevraagde kleuren.

Royal White
Royal White
Previous
Next

Royal White

Naast de bestaande Pure White en Supreme White, is de nieuwe Royal White de derde tint in de White-reeks. Het is de meest witte tint composiet die Diresco ooit ontwikkelde en het resultaat van een innovatief productieproces en de zoektocht naar het meest witte mineraal dat op onze planeet te vinden is. Rekening houdend met de huidige vraag in de keukenbranche is witter dan wit een extra troef in ons kleuren assortiment.

Cava snow

Cava Snow is dan weer de vierde tint binnen de succesvolle Cava-reeks die Diresco in 2021 lanceerde. Als koolzuurbelletjes in een champagneglas borrelen de luchtige, transparante korrels naar het oppervlak, waardoor ze het composiet werkblad diepte geven en echt doen sprankelen.

Cava Snow
Cava Snow
Cava Snow
Previous
Next
Venato Puro
Venato Puro
Venato Puro
Previous
Next

Venato Puro

Enfin, Venato Puro est la dernière nouveauté de la palette de couleurs Diresco. Venato Puro présente le même aspect nuageux que Venato Supremo, mais dans une teinte plus blanche. La veine nuageuse se présente également de manière un peu plus subtile dans le Venato Puro.

Les trois nouvelles couleurs sont disponibles en Poli brillant ou en Velvet, une finition mate. Venato Puro est disponible dans les épaisseurs de 20 mm et 30 mm, Royal White et Cava Snow dans les épaisseurs de 12 mm, 20 mm et 30 mm - une épaisseur dans laquelle Diresco se spécialise.


Avec l'ajout de ces trois nouvelles teintes, il existe désormais un choix de quelque 40 couleurs différentes situées entre les couleurs de base noir et blanc - noir, gris, couleur sable, ton terre... - et veinées ou non veinées.

Découvrez notre gamme complète :

MINERAALCOMPOSIET BIEDT EEN UNIEKE STRUCTUUR EN KLEUR DIE OP FOTO MOEILIJK WEER TE GEVEN IS. WIL JE onze nieuwe kleuren zien EN VOELEN? VRAAG HIERONDER STALEN AAN.

PHOTOS D'INSPIRATION

UNIQUES
TECHNOLOGIE BIO-UV

Diresco-composiet bestaat uit een mix van mineraal granulaten, biologische harsen en kleurpigmenten. De BIO-UV technologie is een unieke eigenschap van Diresco.

De BIO in BIO-UV-technologie verwijst naar het feit dat Diresco de enige producent ter wereld is die bio-organische harsen in haar productieproces gebruikt, wat zorgt voor een makkelijkere verwerkbaarheid van het eindproduct en een CO2-besparing van 65 kg per geproduceerde plaat in vergelijking met conventioneel mineraalcomposiet.

Royal White, Belgium, Quartz, Bio UV

Dankzij BIO-UV-technologie zijn Diresco composietbladen perfect geschikt voor buitenkeukens of andere buitentoepassingen.

Les UV proviennent des stabilisateurs UV ajoutés aux résines. Ceux-ci garantissent une stabilité optimale de la couleur, même sous la lumière directe du soleil, ce qui fait que les produits conviennent également à une utilisation extérieure, par exemple dans une cuisine extérieure, comme dalles de terrasse ou comme revêtement.

APPLICATIONS
INTÉRIEURES ET EXTÉRIEURES

.

Notre brochure générale Diresco vous donne les dernières informations sur Diresco et nos produits. Vous pouvez télécharger la brochure ici.

Corporate
Brochure

SOLIDE, DURABLE &
FACILE A ENTRETENIR

Ook ben je ongetwijfeld vertrouwd met de voordelen van mineraalcomposiet, een duurzaam product dat even slijtvast is als makkelijk in onderhoud. Maar voor een optimale levensduur is een correct onderhoud een must. Om dat dagelijks onderhoud te vergemakkelijken en zo het werkblad in topconditie te houden, hebben we de Mineral Surface Cleaner ontwikkeld voor het efficiënt reinigen en beschermen van jouw kwartscomposiet. Over de voordelen en het gebruik van deze spray lees je alles in de brochure.