When White
Becomes
a color

Royal White, Cava Snow & Venato Puro: drie nieuwe witte kleuren in het Diresco mineraalcomposiet assortiment. Hiermee speelt Diresco optimaal in op de huidige markttendensen, want ook in 2023 is wit één van de meest gevraagde kleuren.

Royal White
Royal White
Previous
Next

Royal White

Naast de bestaande Pure White en Supreme White, is de nieuwe Royal White de derde tint in de White-reeks. Het is de meest witte tint composiet die Diresco ooit ontwikkelde en het resultaat van een innovatief productieproces en de zoektocht naar het meest witte mineraal dat op onze planeet te vinden is. Rekening houdend met de huidige vraag in de keukenbranche is witter dan wit een extra troef in ons kleuren assortiment.

Cava snow

Cava Snow is dan weer de vierde tint binnen de succesvolle Cava-reeks die Diresco in 2021 lanceerde. Als koolzuurbelletjes in een champagneglas borrelen de luchtige, transparante korrels naar het oppervlak, waardoor ze het composiet werkblad diepte geven en echt doen sprankelen.

Cava Snow
Cava Snow
Cava Snow
Previous
Next
Venato Puro
Venato Puro
Venato Puro
Previous
Next

Venato Puro

Finally, Venato Puro is the latest novelty in the Diresco colour palette. Venato Puro has the same cloudy look as the Venato Supremo, in a whiter shade. The cloud-like vein also presents itself slightly more subtly in the Venato Puro.

The three new colours are available in the glossy Poli finish or in Velvet, a matt finish. Venato Puro is available in sheet thicknesses 20mm and 30mm, Royal White and Cava Snow in sheet thicknesses 12mm, 20mm and 30mm - a thickness in which Diresco specialises.


With the addition of the three new shades, there is now a choice of some 40 different colours situated between the basic colours black and white - black, grey, sand colour, earth tone ... - and veined or unveined.

Discover our full range:

MINERAALCOMPOSIET BIEDT EEN UNIEKE STRUCTUUR EN KLEUR DIE OP FOTO MOEILIJK WEER TE GEVEN IS. WIL JE onze nieuwe kleuren zien EN VOELEN? VRAAG HIERONDER STALEN AAN.

INSPIRATION PHOTOS

UNIQUE
BIO-UV TECHNOLOGY

Diresco-composiet bestaat uit een mix van mineraal granulaten, biologische harsen en kleurpigmenten. De BIO-UV technologie is een unieke eigenschap van Diresco.

De BIO in BIO-UV-technologie verwijst naar het feit dat Diresco de enige producent ter wereld is die bio-organische harsen in haar productieproces gebruikt, wat zorgt voor een makkelijkere verwerkbaarheid van het eindproduct en een CO2-besparing van 65 kg per geproduceerde plaat in vergelijking met conventioneel mineraalcomposiet.

Royal White, Belgium, Quartz, Bio UV

Dankzij BIO-UV-technologie zijn Diresco composietbladen perfect geschikt voor buitenkeukens of andere buitentoepassingen.

The UV comes from the UV stabilisers added to the resins. These ensure optimum colour stability even under direct sunlight, making the products also suitable for outdoor use, such as in an outdoor kitchen, as terrace tiles or as cladding.

INDOOR &
OUTDOOR USE

.

Our Diresco brochure gives you the latest info about Diresco and our products. You can download the brochure here.

Corporate
Brochure

STRONG, DURABLE &
EASY TO MAINTAIN

Ook ben je ongetwijfeld vertrouwd met de voordelen van mineraalcomposiet, een duurzaam product dat even slijtvast is als makkelijk in onderhoud. Maar voor een optimale levensduur is een correct onderhoud een must. Om dat dagelijks onderhoud te vergemakkelijken en zo het werkblad in topconditie te houden, hebben we de Mineral Surface Cleaner ontwikkeld voor het efficiënt reinigen en beschermen van jouw kwartscomposiet. Over de voordelen en het gebruik van deze spray lees je alles in de brochure.