When White
Becomes
a color

Royal White, Cava Snow & Venato Puro: drie nieuwe witte kleuren in het Diresco mineraalcomposiet assortiment. Hiermee speelt Diresco optimaal in op de huidige markttendensen, want ook in 2023 is wit één van de meest gevraagde kleuren.

Royal White
Royal White
Previous
Next

Royal White

Naast de bestaande Pure White en Supreme White, is de nieuwe Royal White de derde tint in de White-reeks. Het is de meest witte tint composiet die Diresco ooit ontwikkelde en het resultaat van een innovatief productieproces en de zoektocht naar het meest witte mineraal dat op onze planeet te vinden is. Rekening houdend met de huidige vraag in de keukenbranche is witter dan wit een extra troef in ons kleuren assortiment.

Cava snow

Cava Snow is dan weer de vierde tint binnen de succesvolle Cava-reeks die Diresco in 2021 lanceerde. Als koolzuurbelletjes in een champagneglas borrelen de luchtige, transparante korrels naar het oppervlak, waardoor ze het composiet werkblad diepte geven en echt doen sprankelen.

Cava Snow
Cava Snow
Cava Snow
Previous
Next
Venato Puro
Venato Puro
Venato Puro
Previous
Next

Venato Puro

Venato Puro schließlich ist die jüngste Neuheit in der Farbpalette von Diresco. Venato Puro hat das gleiche wolkige Aussehen wie Venato Supremo, nur in einem weißeren Farbton. Die wolkenartige Maserung ist auch etwas dezenter beim Venato Puro.

Die drei neuen Farben sind in der glänzenden Ausführung Poli oder in Velvet, einer matten Ausführung, erhältlich. Venato Puro ist in den Plattenstärken 20 mm und 30 mm erhältlich, Royal White und Cava Snow in den Plattenstärken 12 mm, 20 mm und 30 mm - eine Stärke, auf die sich Diresco spezialisiert hat.


Mit den drei neuen Farbtönen gibt es nun eine Auswahl von etwa 40 verschiedenen Farben, die zwischen den Grundfarben Schwarz und Weiß - Schwarz, Grau, Sandfarbe, Erdton ... - und geädert oder ungeädert liegen.

Entdecken Sie unsere gesamte Palette:

MINERAALCOMPOSIET BIEDT EEN UNIEKE STRUCTUUR EN KLEUR DIE OP FOTO MOEILIJK WEER TE GEVEN IS. WIL JE onze nieuwe kleuren zien EN VOELEN? VRAAG HIERONDER STALEN AAN.

INSPIRATION FOTOS

EINZIGARTIG
BIO-UV-TECHNOLOGIE

Diresco-composiet bestaat uit een mix van mineraal granulaten, biologische harsen en kleurpigmenten. De BIO-UV technologie is een unieke eigenschap van Diresco.

De BIO in BIO-UV-technologie verwijst naar het feit dat Diresco de enige producent ter wereld is die bio-organische harsen in haar productieproces gebruikt, wat zorgt voor een makkelijkere verwerkbaarheid van het eindproduct en een CO2-besparing van 65 kg per geproduceerde plaat in vergelijking met conventioneel mineraalcomposiet.

Royal White, Belgium, Quartz, Bio UV

Dankzij BIO-UV-technologie zijn Diresco composietbladen perfect geschikt voor buitenkeukens of andere buitentoepassingen.

Das UV kommt von den UV-Stabilisatoren, die den Harzen zugesetzt werden. Diese sorgen für eine optimale Farbstabilität auch bei direkter Sonneneinstrahlung, so dass die Produkte auch für den Außenbereich geeignet sind, z. B. für eine Außenküche, als Terrassenplatten oder als Verkleidung.

INNEN- UND
AUSSENANWENDUNGEN

.

Unsere Diresco-Broschüre gibt Ihnen die neuesten Informationen über Diresco und unsere Produkte. Sie können die Broschüre hier herunterladen.

Corporate
Brochure

ROBUST, LANGLEBIG &
PFLEGELEICHT

Ook ben je ongetwijfeld vertrouwd met de voordelen van mineraalcomposiet, een duurzaam product dat even slijtvast is als makkelijk in onderhoud. Maar voor een optimale levensduur is een correct onderhoud een must. Om dat dagelijks onderhoud te vergemakkelijken en zo het werkblad in topconditie te houden, hebben we de Mineral Surface Cleaner ontwikkeld voor het efficiënt reinigen en beschermen van jouw kwartscomposiet. Over de voordelen en het gebruik van deze spray lees je alles in de brochure.